עוגת תות שוקולד עם ציפוי רך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תות שוקולד עם ציפוי רך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לך לחנות ותביא ציפוי מוקצף, תותים, יוגורט תות יווני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת תות עם ציפוי עוגת גבינה רכה {יום נישואין לשנה אחת}, עוגת שוקולד עם ציפוי רך, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). בנדיבות גריז או לרסס שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות.
אופים לפי הוראות על תיבת 8-או 9-סיבובים אינץ'. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, להוסיף ציפוי; לקפל ציפוי מוקצף.
על צלחת הגשה, מקום 1 עוגה, מעוגל בצד למטה.
מורחים עם ציפוי 1/3 כוס כמעט לקצה.
חותכים על תותים 5 לפרוסות 1/4 אינץ'; לארגן על עוגה חלבית. למעלה עם עוגה שנייה, מעוגל צד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מקשטים עם כ 5 תותים חצויים במרכז העוגה.
מפזרים שבבי שוקולד מסביב לקצה החיצוני של העוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.