עוגת תותים בשכבת לימון
עוגת תות עם שכבת לימון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, קרם לימון, לערבבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת שכבות בננה תות, עוגת לימון תות, ו עוגת תותים לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, ¼ כוס סוכר, חלב, חמאה ולימון לקלף יחד עד צורות בצק רך.
אופים 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה מקוררת, לנצח קרם עם 2 כפות סוכר, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, עד פסגות נוקשות טופס. מכסים ומקררים עד תקופת המאסר.
בזהירות לחתוך עוגה במחצית אופקית, באמצעות סכין משונן ארוך.
מניחים חצי התחתון של העוגה, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה 12 אינץ'.
מורחים קרם לימון מעל לקצוות.
כפית חצי גרגרי יער על לימון.
מניחים שכבה שנייה עוגה מעל פירות יער, בצד חתוך למטה. למעלה עם פירות יער שנותרו. כפית או קצפת מקטרת על פירות יער.