עוגת תותים כמו הסוג מגרסה אחת של "עונות השמש של דיסני"
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-702 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לך לחנות ותביא קצפת כבדה, קמח לעוגה, ציפוי גלידת תות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תותים קלאסית {עם גרסת שוקולד מנוונת}, הגרסה שלי לעוגת שמש... סגנון Ww, ו עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות f. גריז תחתון רק של 15×10 אינץ ' ג ' לירול מחבת בשורה התחתונה עם נייר קלף.מקציפים ביצים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקציף במשך חמש דקות. בהדרגה לנצח בסוכר, להכות עוד 2-3 דקות. בעוד המיקסר הולך, לנפות יחד את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח).הפחת את מהירות המיקסר לרמה בינונית נמוכה והכה במים ובוניל.
הסר קערה מן המעמד ולקפל בתערובת הקמח. הבלילה צריכה להיות די נוזלי תוסס.
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 12-15 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי. לשחרר קצוות מחבת עם סכין ולתת מגניב במחבת במשך כ 10 דקות. הפוך על משטח שטוח. לקלף נייר קלף, ולאחר מכן להפוך שוב על מדף קירור גדול. מגניב לגמרי. להקפיא במשך כשעה כדי להפוך גילוף קל יותר.הכינו את מילוי הקצפת. מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות רק להתחיל ליצור, ואז להכות סוכר ' ממתקים ווניל (לא overbeat). שמור מקורר בזמן שאתה לגלף את העוגה.קו החלק הפנימי של 9×13 מחבת אינץ עם לעטוף פלסטיק משאיר כמה סנטימטרים overhang.To תחתכי, שימי את העוגה על קרש חיתוך.
חותכים אותו לשניים, כך שיש לך שני 10×7 ½ מלבנים אינץ'. קח אחד המלבנים ולפצל אותו לשתי שכבות אחידות, אחד דק מאוד ואחד עבה. חזור עם המלבן השני. אתה צריך בסופו של דבר עם שתי שכבות דקות ושתי שכבות עבות בסך הכל.שים את אחת השכבות הדקות של העוגה בתחתית המחבת המצופה ופזר עליה שכבה דקה של ציפוי גלידת סאנדיי. למעלה עם השכבה הדקה השנייה של העוגה.
מורחים שכבה של קצפת על העוגה, ולאחר מכן מסדרים פרוסות תות באופן שווה על הקצפת.
מורחים קצת יותר קצפת על התותים, ואז להניח את אחת השכבות העבות של עוגה על זה, לחתוך את הצד.
מורחים ציפוי תות על שכבת העוגה, ואז מוסיפים שכבה של תותים וקצפת. למעלה עם הנותרים שכבה עבה של עוגה. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומצננים בזמן שאתה עושה את topping.To הפוך את ציפוי גבינת שמנת, לנצח את 1/2 כוס שמנת כבדה רק עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). תניח בצד. בקערה אחרת, לנצח את גבינת שמנת (או mascarpone), סוכר ממתקים ווניל עד חלקה. מקפלים את הקרם קצפת קלות לתוך תערובת גבינת שמנת.
פרוס על גבי העוגה, שומר חלק ממנו כדי צנרת רוזטות אם תרצה בכך. הפעל מסרק עוגה או מזלג דרך החלק העליון כדי להפוך את הפסים.צמרמורת במשך 4 עד 6 שעות או עד מוכן לשרת. כדי לשרת, להרים מהמחבת לחתוך לריבועים.
מקשטים כל ריבוע עם שושנה(או רק כתם) של ציפוי וחצי תות.