עוגת תירס מקסיקנית מתוקה
עוגת תירס מקסיקנית מתוקה דורשת 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 19 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, גרעיני תירס, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות מקסיקנית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תירס מתוקה מקסיקנית, עוגת תירס מתוקה מקסיקנית, ו עוגת התירס המתוקה המקסיקנית של צ'י-צ' י החקיין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 10x15 אינץ תבנית אפייה. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח יחד לקערה. תניח בצד.
מקציפים את החמאה והסוכר יחד עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. מערבבים את הביצים לתוך התערובת אחד בכל פעם. מערבבים את החלב המרוכז ואדו את החלב לתוך התערובת.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated. מקפלים את גרעיני התירס לתוך הבלילה, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.