קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות19
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תירס מקסיקנית מתוקה

עוגת תירס מקסיקנית מתוקה
עוגת תירס מקסיקנית מתוקה דורשת 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 19 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, גרעיני תירס, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות מקסיקנית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תירס מתוקה מקסיקנית, עוגת תירס מתוקה מקסיקנית, ו עוגת התירס המתוקה המקסיקנית של צ'י-צ' י החקיין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 10x15 אינץ תבנית אפייה. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח יחד לקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מקציפים את החמאה והסוכר יחד עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. מערבבים את הביצים לתוך התערובת אחד בכל פעם. מערבבים את החלב המרוכז ואדו את החלב לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated. מקפלים את גרעיני התירס לתוך הבלילה, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.