עוגת פטל כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת תפוזים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 12 דקות. נסו עוגת תפוז פטל, עוגת פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את העוגה קילו לתוך 9 (3/4 אינץ') פרוסות ולהפיץ כל פרוסה בצד 1 עם ריבת פטל, באמצעות כל הריבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
גרעיני חמניות נוספים
ריבה
3
מניחים שכבה של עוגה, ריבה בצד למעלה, בחלק התחתון של 2 1/2 עד 3 ליטר קערת הגשה, חיתוך החלקים כדי להתאים. למעלה עם שכבה של פטל ושמנת כתומה. חזור על שכבות העוגה, פטל, קרם כתום, מסתיים עם שכבה שלישית של עוגה, ריבה בצד למטה, ופטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. לקשט את הקליפה עם קצפת. קצת יכול לשבת לזמן מה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (8 1/2 על ידי 4 1/2 על ידי 2 1/2-מחבתות כיכר אינץ. קו תחתית עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
קרם החמאה ו 2 כוסות של סוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך כ 5 דקות, או עד אור ורך. עם המיקסר על מהירות בינונית, לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, ואת גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה אחרת, לשלב 1/4 כוס מיץ תפוזים, חלב חמאה, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את תערובות הקמח והחמאה לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בעוד העוגות אופות, מבשלות את שארית 1/2 כוס הסוכר המגורען עם 1/2 כוס מיץ תפוזים בסיר קטן על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. כאשר העוגות נעשות, תן להם להתקרר במשך 10 דקות. קח אותם מהמחבתות והנח אותם על סט מדף אפייה מעל מגש. כפית את סירופ כתום על העוגות ולאפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 מקלות בייגלה
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מערבבים את החלב ואת גרידת התפוז בסיר נירוסטה בינוני על חום בינוני ומביאים כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
הסר מהחום.
12
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. הכה על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, גירוד את הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי זה יהיה להתעבות ולאחר מכן במהירות להפוך ביצים מקושקשות כתום!)
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים בוניל, Grand Marnier, חמאה, ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה