קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוח פוג'י ספייס עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת תפוח פוג'י ספייס עם ציפוי גבינת שמנת
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 558 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך allspice הקרקע, אבקת סוכר, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת שכבת תפוח-ספייס עם ציפוי גבינת עיזים, ו עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat עד 177°. חמאה וקמח two9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' highsides. שורה תחתונה של כל מחבת עםפריט נייר עגול.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להקציף הראשון 7מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח 1 כוס חמאה bowluntil גדול פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את שניהם סוכרים ומכים untilsmooth.
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בוניל, ולאחר מכן בורבון, אם תרצה (תערובת עשויה להיראות מקושטת).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
5
להוסיף תערובת קמח לתערובת ביצהב3 תוספות לסירוגין עם רסק תפוחים 2 תוספות, מכות עד מעורבב לאחר eachaddition. מערבבים תפוחים ופקאנים. Dividebatter בין מחבתות עוגה; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
לשימור,לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
6
אופים עוגות עד בודק מוכנסמרכז של כל יוצא נקי, על 50minutes.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים עוגות למדפים וקול inpans 15 דקות.
8
חותכים סביב פן הצדדים עוגות toloosen. הפוך עוגות על מתלים; נייר קלף peeloff.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים עוד עוגה rackatop 1 והפוך שוב כך העוגה היא צד משוכלל למעלה. חזור עם העוגה השנייה.מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף כל עוגה בפלסטיק ו stoer בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
באמצעות מיקסר חשמלי, beatcream גבינה וחמאה בקערה גדולה untilsmooth. לנצח תמצית וניל pinchof מלח. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד ציפוי הוא חלק וקרם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את צמרות מסובכות של עוגות כדי להפוך את הרמה;מברשת את כל פירורים רופפים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
העבר 1cake למגש, לקצץ בצד למעלה. זרוק חצי ציפוי (על 11/2 כוסות)על ידי עוגת כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4
מורחים ציפוי באופן שווה כדי edgesof עוגה. למעלה עם עוגה שנייה, למטה trimmedside. זרוק נשאר ציפוי byspoonfuls על גבי עוגה, עוזב צידי עוגה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מורחים ציפוי לקצה העליון של עוגה, מסתחררים ויוצרים פסגות, ifdesired.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
7
תן cakestand בטמפרטורת החדר 1 שעה כדי לאפשרלצאת כדי להגדיר מעט. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. מכסים בעוגה ומקררים.
8
בואו עוגה לעמוד בחדרספרטורה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
9
בתיאבון

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)בורבון, ברנדי תפוחים, או רום (אופציונלי)בורבון, ברנדי תפוחים, או רום (אופציונלי)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילת גבינת שמנת, טמפרטורת החדר3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפוג'י או תפוחים גאלה (13 עד 14 אונקיות בסך הכל), קלופים, חצויים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץפוג'י או תפוחים גאלה (13 עד 14 אונקיות בסך הכל), קלופים, חצויים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טרי או אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט מגורד טרי או אגוז מוסקט טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוזי פקאן קלויים קצוצים גס (לקישוט)אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס (לקישוט)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר (נמדד, ולאחר מכן מנופה)אבקת סוכר (נמדד, ולאחר מכן מנופה)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס