עוגת תפוחי אדמה אוכמניות
עוגת תפוחי אדמה אוכמניות היא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 225 גרם של שומן, וסך הכל 4845 קלוריות. . אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו פיתיון לילדי אוכמניות עוגת קפה אוכמניות, עוגת מחבת אוכמניות (עוגת פירות יער הפוכה), ו צ'יפס בטטה חריף עם קטשופ אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. להביא סיר קטן של מים לרתיחה, להוסיף תפוחי אדמה ולתת לו להרתיח עד במכרז (כ 10 דקות).
לנקז היטב, אז מחית. שים בצד 1 כוס.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים את האוכמניות כדי לצפות אותם בתערובת הקמח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך.
מערבבים את מחית תפוחי האדמה החמה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. מערבבים את תערובת הקמח עם אוכמניות, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.