עוגת תפוחי אדמה מתוקים מצופה פקאן
המתכון פאי בטטה מצופה פקאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס בצבע בהיר, פקאן, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פקאן מצופה בטטה בטטה-עוגות סלמון, קינמון ללא גלוטן ועוגת פקאן קלויה בטטה מצופה בטטה, ו דלעת גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר מצופה מייפל פקאן.
הוראות
הכן גבינת שמנת Piecrust בצלחת פאי 9 אינץ'; להפריש.
שלב בטטה ו 5 מרכיבים הבאים (בטטה דרך ביצה 1) במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. תערובת כפית לתוך קרום מוכן.
שלב 1/2 כוס סוכר חום ו 5 מרכיבים הבאים (1/2 כוס סוכר חום דרך ביצה 1); מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים בפקאנים.
יוצקים תערובת פקאן על תערובת בטטה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד כמעט להגדיר; קצוות מגן של piecrust עם לסכל לאחר 20 דקות. מגניב על מתלה תיל.