קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, קלבדוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: טארט טריקל בהיר יותר, המתכון שלי לטארט טריקל, ו הלבבות של טריקל טארט.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
תוסיף חמאה. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
הוסף 3 כפות מי קרח. להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית חופנים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון נצמד ולקרר 1 שעה. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן. לרכך בקצרה בטמפרטורת החדר לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברת בצק למחבת 9 אינץ ' diametertart עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang ולהתקפל, הקשה על הצדדים של הבצק לבוא 1/4 כדי 1/3inch גבוה יותר מאשר הצדדים פאן. להקפיא קרום עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
קרום קו עם רדיד שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד הצדדים נקבעים, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר רדיד ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב חיוור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, 12 עד 15 דקות יותר. מגניב 30 דקות.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
פזר פירורי לחם על תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים עד יבש פריך, על 10 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים סירופ זהב, ביצים, קצפת, קליפת לימון, דבשה ומלח בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג. מערבבים תפוחים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סירופ זהבסירופ זהב
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים טארט עד מילוי מוגדר במרכז וסדקים מופיעים בקצוות, כ 55 דקות. מגניב במחבת על המדף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים קרם fraîhe, סוכר, קלבדוס בקערה קטנה להתמזג היטב. מכסים תערובת ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בעדינות לדחוף את תחתית מחבת טארט לשחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מגישים טארט מעט חם או בטמפרטורת החדר עם מנה של קלבדוס crème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
CalvadosCalvados
4
* סוג של סירופ קנה פופולרי בבריטניה; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות וחנויות Britishimport.** זמין ברוב הסופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ קנהסירופ קנה
5
בתיאבון