עוגת תפוחים גבינת צ'דר
המתכון גבינת צ'דר פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 538 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, עוגות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום גבינת צ'דר ירח, ו עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: במעבד מזון, מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים במשך 5 שניות.
מוסיפים את החמאה הצוננת והדופק עד שהבצק נראה כמו ארוחה טובה.
מוסיפים את הגבינה והדופק 5 פעמים.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומפזרים 5 כפות של מי קרח. השתמש במזלג כדי fluff התערובת עד טופס גושים לחים.
מוסיפים עוד מי קרח על ידי כף אם התערובת יבשה. לאסוף את הבצק לכדור ולחלק לשניים. צור כל חצי לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
למילוי: מחממים את התנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, מערבבים את עמילן התירס והסוכר, מוודאים שאין גושים בקורנפלור.
מערבבים את התפוחים, מיץ לימון, גרידה, ומלח.
על משטח מקומח קל, לגלגל 1 של דיסקי הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ'.
מעבירים את הבצק לצלחת פאי זכוכית בקוטר 9 אינץ ' ומברישים את הבליטה במים.
יוצקים את המילוי לתוך צלחת מצופה בצק ולנקד אותו עם 2 כפות חמאה. על אותו משטח מקומח קלות, לגלגל את דיסק הבצק השני לסיבוב 12 אינץ'.
מניחים את הבצק על גבי המילוי. לחץ על הבליטה של חתיכות הבצק התחתונות והעליונות יחד כדי לאטום.
חותך את הבליטה ל1 / 2 אינץ'. מקפלים את overhang תחת ו crimp דקורטיבי, ויוצרים שפה גבוהה עומד.
חותכים 3 (2 אינץ') חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים את העוגה עד חום זהוב, כ -30 דקות. מכסים את קצה הקרום בנייר כסף ומפחיתים את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות F.
אופים את העוגה עד בועות מילוי עבה במרכז, על 30 דקות. עוגה מגניבה על מדף במשך 1 שעה.