עוגת תפוחים גרמנית I
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחים, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים גרמנית, עוגת תפוחים גרמנית, ו עוגת תפוחים גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגה אחת 9x13 אינץ'.
בקערת ערבוב; לנצח שמן וביצים עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים היטב.
מערבבים את מלח הקמח, סודה לשתייה וקינמון טחון יחד בקערה. לאט להוסיף תערובת זו לתערובת הביצה ומערבבים עד בשילוב. הבלילה תהיה עבה מאוד. מקפלים את התפוחים ביד באמצעות כף עץ.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה.
תן לעוגה להתקרר על מתלה תיל. לאחר העוגה הוא מגניב לשרת עם אבק של סוכר ממתקים או עם ציפוי גבינת שמנת.