עוגת תפוחים הפוכה עם פירות ספוגים בוויסקי
עוגת תפוחים הפוכה עם פירות ספוגים בוויסקי דורשת בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 458 אוהדים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, תפוחים, חמוציות וכתום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים הפוכה עם פירות ספוגים בוויסקי, עוגת שוקולד מריר ספוגה בוויסקי, ו עוגת ספוג רום עם פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים חמוציות מיובשות, משמשים, קליפת תפוז ובורבון.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה או לילה.
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בנדיבות גריז תחתון וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף בישול. גריז נייר קלף עם קיצור.
שורה תחתונה וצד של כל מחבת עם חופפים פרוסות תפוח, חיתוך פרוסות לפי הצורך בשורה בצד של כל מחבת.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שקדים טחונים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים פירות יבשים ספוגים וג ' ינג ' ר. בעדינות לשפוך לתוך מחבתות על פרוסות תפוח.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפוך מחבתות במהופך כדי לשחרר עוגות על מדפים קירור.
בקערה קטנה למיקרוגל, ג ' לי תפוח במיקרוגל נחשף על גבוה 15 עד 30 שניות, ערבוב כל 15 שניות, עד חם.
מברשת על תפוחים על גבי צד של כל עוגה כדי להפוך מבריק. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. על צלחת הגשה, במקום עוגה אחת, צד תפוח למעלה. למעלה עם תערובת קצפת. מניחים בעדינות את שכבת העוגה שנותרה על גבי שמנת, בצד תפוח למעלה.
מקשטים עם חמוציות טריות ופרוסות תפוז.
חותכים לפרוסות עם סכין משונן. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.