פולנטה צרובה במחבת עם רוטב עגבניות-בזיליקום חריף
פולנטה צרובה במחבת עם רוטב עגבניות-בזיליקום חריף עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבעולים בזיליקום, מלח, פולנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פולנטה צרובה ברוטב עגבניות ירושה חריף, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו רוטב עגבניות-בזיליקום עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 15x10x2-צלחת אפייה inchglass על גיליון אפייה rimmed.
שלב 8 כוסות מים, 3 כפות oliveoil, ו 2 כפיות מלח בצלחת. סיום לימודים בפולנטה.
מניחים גיליון אפייה עם פולנטה ארוגים.
להוסיף פלפל andstir להתמזג.
אופים 20 דקות. מערבבים שוב ומתפשטים באופן שווה.
אופים עד פולנטה הואעבה מאוד, כ -20 דקות יותר. Coolpolenta לטמפרטורת החדר, 1 עד 2 שעות (פולנטה יהפוך מוצק). באמצעות metalspatula, לחץ פולנטה בכל רחבי כדי eventhickness. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. מכסים בניילון נצמד; צ ' יל.
חותכים polentalengthwise לתוך 4 רצועות.
חתוך כל חצייה ל-6 ריבועים.
חום 2tablespoons שמן במחבת nonstick גדולעל חום בינוני-גבוה. עבודה בches, להוסיף ריבועים פולנטה. פריך Sautéuntil ומתחיל צבע, על8 דקות לכל צד.
העברת פולנטה tosmall תבנית אפייה; במקום בתנור כדי keepwarm. חזור עם פולנטה נותרת, הוספת שמן למחבת לפי הצורך.
מחלקים פולנטה בין צלחות. עם רוטב עגבניות-בזיליקום חריף חם.
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים, אם תרצה.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות טבעיות ושווקים איטלקיים. Ifunavailable, תחליף כמות שווההקמח תירס צהוב רגיל.
יין איטלקי מעולה עם רוטב חריף.אחד לנסות: Montresor NV "Il Veronese" Valpolicella ($14), blendwith אדום יפה טעמים פירות יבשים הערות וניל.