עוגת תפוחים השביעי
עוגת תפוחים השביעי היא צמחוני קינוח. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם יש לך תפוחים, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד רכות. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח. מקפלים את התפוחים הקרועים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 60 דקות, ואז להתברר ומפזרים סוכר של ממתקים, אם תרצה בכך.