קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוגת תפוחים וצ'דר

עוגת תפוחים וצ'דר
והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, ארוגולה התינוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט תפוח גבינת צ'דר, עוגת צ'דר תפוחים ותבלינים, ו מיני אפל, צ'דר & בייקון פילו חטיף טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את פרוסות התפוח סיידר עד שהם פשוט מתחילים להפוך במכרז, על 2-3 דקות, להסיר ולהניח אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
2
מבשלים את סיידר הנותרים כדי להפחית עד כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
3
לזרוק את פרוסות התפוח בסיידר מופחת רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
4
מגלגלים את בצק עלים החוצה למלבן 16x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
להבקיע קו סביב בצק עלים על 1/2 אינץ מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
6
מורחים את החרדל על המאפה בתוך קו הבקיע ואחריו 3/4 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים את פרוסות התפוח על הגבינה והחרדל ואחריו את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
להבריש את הקצה החיצוני של המאפה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד שהגבינה נמסה והמאפה הוא חום זהוב, כ -15-20 דקות.1
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בינתיים לזרוק את ארוגולה בשמן ומיץ לימון מתבלים עם מלח ופלפל. 1
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מגישים את טארט תפוחים עם ארוגולה וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות