עוגת תפוחים ותבלינים
עוגת תפוחים ותבלינים היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך תפוח, צימוקים, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 13% וזה די גרוע. נסו רסק תפוחים-ספייס עוגה, עוגת תפוחים ותבלינים, ו עוגת תפוחים ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור למחבת 177°. שמן וקמח 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר מגורען, 2 כפיות קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים רסק תפוחים, שמן וביצים; להכות על מהירות נמוכה של מיקסר חשמלי עד לחלח. מקציפים 2 דקות במהירות גבוהה. עם כפית, לקפל תפוח וצימוקים; לשפוך לתוך מחבת.
אופים 28 עד 38 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מחממים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני עד חום זהוב בהיר, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מגניב 2 עד 3 דקות. הכה באבקת סוכר, 1/4 כפית קינמון, וניל ומיץ תפוחים מספיק עבור עקביות מתפשטת הרצוי. מיד להתפשט על גבי עוגה מקוררת. (זיגוג מגדיר במהירות).