עוגת תפוחים זוקיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים קישואים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, קרם טרטר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
חותכים לרבעים לאורך, ולאחר מכן להסיר זרעים לחתוך לרוחב (כפי שהיית לחתוך תפוחים עבור פאי תפוחים). לזרוק יחד 4 כוסות קישואים קצוצים, מיץ לימון ומלח.
מניחים תערובת למחבת ומבשלים עד רך-פריך.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הסוכר החום, קינמון, קרם טרטר, אגוז מוסקט וקמח.
מוסיפים את הקישואים המבושלים לתערובת סוכר ומערבבים היטב. זה יהיה קצת נוזלי, אבל זה בסדר.
מניחים מילוי לתוך קרום פאי 9 אינץ', נקודה עם חמאה, ומניחים את הקרום העליון על.
אופים בתנור ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 40 דקות או עד חום זהוב.