עוגת תפוחים-חמוציות
עוגיות תפוח-חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 294 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות חמוציות-תפוחים, עוגיות קוקוס חמוציות, ו עוגיות תפוזים-שקדים עם פרפה חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לחמניות קצרות, קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מניחים קמח ואת החומרים הבאים 5 (דרך 1/4 כפית מלח) במעבד מזון; דופק 2-3 פעמים לשלב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף 6 כפות מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור).
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 פעמים עם ידיים מקומטות. לטפוח את הבצק לתוך מלבן 14 x 4 אינץ ' על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף.
חותכים בצק ל 8 מנות אפילו, חיתוך לתוך, אבל לא דרך, את הבצק.
מברשת את הבצק עם ביצה לבן; מפזרים באופן שווה עם 2 כפיות סוכר.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הזהב.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, להמיס 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף תפוח, משליך למעיל; לטחון 4 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים בסוכר חום; לטגן 2 דקות. מערבבים את החמוציות, מיץ, 1/4 כוס מים, וקורטוב של מלח. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות או עד חמוציות פופ, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים ציפוי מוקצף 1/8 כפית קינמון בקערה קטנה, לקפל בעדינות לשלב.
מניחים עוגת קצפת על קרש חיתוך או משטח עבודה. בזהירות לפצל shortcake במחצית אופקית באמצעות סכין משונן.
מניחים את החצי התחתון של עוגת קצפת על מגש; להפיץ באופן שווה עם בערך 1/2 כוס מוקצף תערובת ציפוי תערובת תפוח; העליון עם עוגת קצפת העליון.
חותכים לאורך שורות ציון עם סכין משונן כדי ליצור 8 מנות. למעלה כל חלק עם 1 כף הנותרים מוקצף ציפוי תערובת.
כאשר מערבבים את הבצק עבור לחיצות קצרות, להשתמש ביד קלה ולעבוד במהירות עבור העוגות הרכות ביותר. אם המתכון דורש לישה של הבצק, ללוש קלות רק כמה פעמים כך הבצק לא הופך overworked.
השתמש בסכין משונן כדי לפצל את הקצרים. הוא יחתוך את העוגות מבלי לקמט אותן.
אתה יכול לאפות את הנמוכים עד יום קדימה. מגניב לחלוטין, ולאחסן בטמפרטורת החדר בשקית ניילון zip-top גדולה. כדי לחמם, לעטוף בנייר כסף וחום ב 350 במשך 10 דקות.
כדי להקפיא shortcakes, לקרר אותם לחלוטין, מקום בשקית ניילון zip-top חובה כבדה, להקפיא עד חודשיים. להפשיר בטמפרטורת החדר, ואז לחמם כפי שהורה לעיל.