עוגת תפוחים-חמוציות הפוכה
עוגת תפוחים-חמוציות הפוכה היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 203 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר חום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת תפוחים-חמוציות הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת אוכמניות-אגוז הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. ממיסים חמאה במחבת עגולה, 9x1 1/2 אינץ', או מחבת מרובעת, 8x8x2 אינץ', בתנור.
מפזרים סוכר חום על חמאה. מסדרים פרוסות תפוח בשכבה אחת על סוכר חום. רוטב חמוציות כפית בין פרוסות תפוח.
לנצח את החומרים הנותרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מיד לשחרר קצה העוגה על ידי הפעלת סכין סביב קצה מחבת.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. תשאיר את פאן על העוגה כמה דקות.
בואו עוגה לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.