עוגת תפוחים-חמוציות הפוכה
אם יש לכם תפוח בישול, וניל, תערובת מקוריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת אוכמניות-אגוז הפוכה, ו עוגות הפוך תפוחים וחמוציות.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת עגולה, 9x1 1/2 אינץ', או מחבת מרובעת, 8x8x2 אינץ', בתנור.
מפזרים סוכר חום על חמאה. מסדרים פרוסות תפוח בשכבה אחת על סוכר חום. רוטב חמוציות כפית בין פרוסות תפוח.
לנצח את החומרים הנותרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מיד לשחרר קצה העוגה על ידי הפעלת סכין סביב קצה מחבת.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. תשאיר את פאן על העוגה כמה דקות.
בואו עוגה לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.