קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים-חמוציות הפוכה

עוגת תפוחים-חמוציות הפוכה
אם יש לכם תפוח בישול, וניל, תערובת מקוריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת אוכמניות-אגוז הפוכה, ו עוגות הפוך תפוחים וחמוציות.

הוראות

1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים חמאה במחבת עגולה, 9x1 1/2 אינץ', או מחבת מרובעת, 8x8x2 אינץ', בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מפזרים סוכר חום על חמאה. מסדרים פרוסות תפוח בשכבה אחת על סוכר חום. רוטב חמוציות כפית בין פרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
תפוחתפוח
4
לנצח את החומרים הנותרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
יוצקים בלילה על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מיד לשחרר קצה העוגה על ידי הפעלת סכין סביב קצה מחבת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. תשאיר את פאן על העוגה כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בואו עוגה לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.