עוגת תפוחים מיושנת
פאי תפוחים מיושן דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 332 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה לשלב תפוחים, סוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מניחים תערובת בצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה מאפה. נקודה עם חמאה ולהתאים את הקרום העליון כי כבר פרקו.
מניחים בתנור ואופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות. הפעל טמפרטורת תנור עד 275-300 מעלות f (135-150 מעלות C) ואופים 40-50 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים.