עוגת תפוחים על מקל עם רוטב קרמל
פאי תפוחים על מקל עם רוטב קרמל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, מי סודה, מקלות פופ מעץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, 5-מרכיב קרמל כפול שוקולד יום הולדת גלידת עוגות ברים על מקל, ו רוטב תפוחים קרמל.
הוראות
ציוד מיוחד: 12 מקלות עץ פופ
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן קנולה כדי להגיע בחצי הדרך במעלה צדי הסיר, ל-375 מעלות F.
בסיר בגודל בינוני, כבד תחתית מעל חום בינוני, מוסיפים את הקרמלים, שבבי חמאה, חלב ווניל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי, עד משולב היטב, נמס, וחלק, על 8 עד 10 דקות. תתחמם.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, סודה, 1 1/2 כוסות קמח, קרם של טרטר. שיפוד התפוחים על מקלות עץ. לדלות את התפוחים, ראשון בקמח 1/2 כוס, ולאחר מכן לתוך הבלילה. מטגנים את התפוחים, בקבוצות, במטגן העמוק עד פריך, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
יוצקים את רוטב הקרמל לתוך קערה קטנה. אבק את התפוחים עם סוכר קינמון ומגישים עם רוטב הקרמל.