עוגת תפוחים עם זנגביל-ברי פריך
זנגביל תפוח ברי פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מילוי עוגת תפוחים, ג'ינג'ר הקרקע, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם זנגביל-ברי פריך, עוגת תפוחים בטעם זנגביל-פירות יער, ו פעמיים ברי תפוח פריך.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לשלב את כל מרכיבי ציפוי למעט חמאה. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד מתפורר.
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי תערובת הפירות; יוצקים לתבנית אפייה.
מפזרים ציפוי שווה על פירות.
אופים 35 עד 40 דקות או עד תערובת פירות הוא תוסס ציפוי זהוב חום. במידת הצורך, מכסים בנייר כסף במהלך 15 עד 20 דקות האחרונות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת.