עוגת תפוחים עם קרום טופי
עוגת תפוחים עם קרום טופי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים טופי קטנה, עוגת תפוחים מתובלת טופי, ו טופי תפוח & עוגת פקאן.
הוראות
חמאה וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם המלח וסודה לשתייה. בקערה גדולה, לטאטא את השמן עם הסוכר מגורען.
להקציף את הביצים אחד בכל פעם.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה. מקפלים את התפוחים חתוכים עם מרית גומי. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את החמאה, שמנת וסוכר חום ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב.
הסר את זיגוג טופי מן החום ומערבבים את הוניל.
מניחים את העוגה החמה (עדיין במחבת) על תבנית אפייה.
יוצקים את הזיגוג החם על העוגה ולתת לו לחלחל לתוך העוגה, לחטט בקלילות עם קיסם.
בואו העוגה להתקרר לחלוטין, על 2 שעות. הפוך את העוגה לצלחת, והפוך שוב לצלחת אחרת, מצד ימין למעלה.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. באמצעות מברשת מאפה לחה, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של המחבת. מבשלים בלי לערבב עד צורות קרמל בינוני ענבר, על 5 דקות.
הסר מן החום במהירות אבל בזהירות לערבב את השמנת והחמאה. מבשלים את הרוטב מעל חום מתון במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ומערבבים בברנדי.
יוצקים את רוטב הטופי לתוך קנקן.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ואת הסוכר החום.
מוסיפים את התפוחים ואת הקינמון ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים את התפוחים פעם או פעמיים, עד שהם רכים ומקורמלים, כ 10 דקות.
מוסיפים את המים כדי להמיס את הקרמל במחבת, ולאחר מכן להעביר את התפוחים מקורמלים לצלחת.
פורסים את העוגה ומגישים עם תפוחים מקורמלים, רוטב טופי וגלידת וניל.