עוגת תפוחים-צימוקים עם ציפוי קרמל
עוגת תפוחים-צימוקים עם ציפוי קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אבקת סוכר, סוכר חום, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל, עוגות תפוחים ללא ביצה עם ציפוי קרמל, ו עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לנצח את הראשון 3 מרכיבים עם מיקסר במהירות נמוכה עד היטב מעורבב (כ 5 דקות).
הוסף רסק תפוחים; לנצח היטב. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח), ערבוב היטב עם מקצף.
להוסיף תערובת קמח תערובת רסק תפוחים; להכות רק עד לח. מערבבים בצימוקים, פקאן, ו 1 כפית וניל.
כפית את הבלילה לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על המדף.
כדי להכין הדובדבן, לשלב 1 כוס סוכר חום, חלב, חמאה, ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים עד עבה מעט (כ 5 דקות), ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את אבקת הסוכר 1 כפית וניל; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד חלקה מעט חם. מגניב 5 דקות (הדובדבן יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר).
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; עובד במהירות, להפיץ עם זיגוג 1/3 כוס, העליון עם השכבה הנותרת.
מורחים הדובדבן שנותר על גבי וצדדים של עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.