עוגת תפוחים קראמבל קינמון
אם יש לכם חמאה, גלידה vanillan, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, תפוח קינמון קראמבל, ו תפוחים-חטיפי קינמון (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים קמח, מלח וסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה וקיצור; לשפשף עם קצות האצבעות עד צורות ארוחה גס.
מערבבים 3 כפות מים קרח וחומץ בקערה קטנה כדי להתמזג.
טפטוף על תערובת הקמח; מערבבים עם מזלג עד גושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; לקרר 30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1/2 אינץ'; להפוך קצה תחת ו crimp דקורטיבי. מקררים תוך הכנת מילוי וציפוי.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה כדי מעיל תפוחים.
מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד.
מוסיפים קוביות חמאה צוננות; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה חול רטוב.
לזרוק מילוי כדי להפיץ מחדש מיצים; להעביר קרום, mounding במרכז. לארוז ציפוי שוב ושוב סביב תפוחים.
אופים עוגה על תבנית אפייה עד ציפוי זהוב, על 40 דקות (לכסות את הדף עם נייר אם בראונינג מהר מדי). הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים עד תפוחים במרכז הם במכרז כאשר פירסינג ומילוי מבעבע עבה בקצוות, כ 45 דקות יותר. מגניב עד חם, על 1 שעה.
מרכיבים מנות :
237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות) 1 חתיכות טופי הית' בר 2 כפיות מלח חם 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (ארוז) סוכר חום זהוב 1 קילוגרם סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, פרוס 1/4 אינץ ' עבה 2 חתיכות טופי הית' בר קינמון טחון 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (או יותר) מי קרח 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר התקצרות ירקות מוצק קפוא, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ 8 שרימפס וורידים גלידת וניל