עוגת תפוחים קראמבל קינמון
אם יש לכם חמאה, גלידה vanillan, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, תפוח קינמון קראמבל, ו תפוחים-חטיפי קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח וסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה וקיצור; לשפשף עם קצות האצבעות עד צורות ארוחה גס.
מערבבים 3 כפות מים קרח וחומץ בקערה קטנה כדי להתמזג.
טפטוף על תערובת הקמח; מערבבים עם מזלג עד גושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; לקרר 30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1/2 אינץ'; להפוך קצה תחת ו crimp דקורטיבי. מקררים תוך הכנת מילוי וציפוי.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה כדי מעיל תפוחים.
מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד.
מוסיפים קוביות חמאה צוננות; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה חול רטוב.
לזרוק מילוי כדי להפיץ מחדש מיצים; להעביר קרום, mounding במרכז. לארוז ציפוי שוב ושוב סביב תפוחים.
אופים עוגה על תבנית אפייה עד ציפוי זהוב, על 40 דקות (לכסות את הדף עם נייר אם בראונינג מהר מדי). הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים עד תפוחים במרכז הם במכרז כאשר פירסינג ומילוי מבעבע עבה בקצוות, כ 45 דקות יותר. מגניב עד חם, על 1 שעה.