קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תפוחים שוקולד אני

עוגת תפוחים שוקולד אני
עוגת תפוחים שוקולד אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רסק תפוחים, צימוקים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זה עובד טוב כמו קינוח זול. נסו עוגת תפוחים שוקולד III, עוגת שוקולד Banananan Applesauce, ו רסק תפוחים-עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, שמנת החמאה או מרגרינה עם הסוכר. הכה בחלב, רסק תפוחים, ו 2 כפות של רום.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתיה, תבלינים ומלח. מקציפים לתוך התערובת מוקרם ולאחר מכן מערבבים בצימוקים ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
צימוקיםצימוקים
פקאניםפקאנים
תבליניםתבלינים
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הפוך את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומקורנת 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד שהוא עושה בדיקות עם קיסם.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
מיד לאחר הסרת העוגה מהתנור, מפזרים אותו עם הרום 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו להתקרר על מדף. עוגה זו משתפרת אם מותר לשבת במשך יום בערך לפני האוכל.
7
משמש 2