עוגת תפוחים שוקולד אני
עוגת תפוחים שוקולד אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רסק תפוחים, צימוקים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זה עובד טוב כמו קינוח זול. נסו עוגת תפוחים שוקולד III, עוגת שוקולד Banananan Applesauce, ו רסק תפוחים-עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, שמנת החמאה או מרגרינה עם הסוכר. הכה בחלב, רסק תפוחים, ו 2 כפות של רום.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתיה, תבלינים ומלח. מקציפים לתוך התערובת מוקרם ולאחר מכן מערבבים בצימוקים ופקאנים.
הפוך את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומקורנת 9x13 אינץ'.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד שהוא עושה בדיקות עם קיסם.
מיד לאחר הסרת העוגה מהתנור, מפזרים אותו עם הרום 1/4 כוס הנותרים.
בואו להתקרר על מדף. עוגה זו משתפרת אם מותר לשבת במשך יום בערך לפני האוכל.