עוגת תפוחים-שיבולת שועל הפוכה
עוגה הפוכה של שיבולת שועל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 277 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם תחליף ביצה, מרגרינה מקל, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת תפוחים הפוכה ללא ביצה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 מרכיבים ראשונים בקערה קטנה; תן לעמוד 10 דקות. מערבבים פנימה תחליף ביצה ווניל.
יוצקים חמאה בתחתית תבנית עוגה בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים 1/4 כוס סוכר. מסדרים את פרוסות התפוחים על גבי סוכר, עובדים ממרכז התבנית לקצה.
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב בקערה גדולה 3/4 כוס סוכר, קמח, סודה לשתיה, קינמון, מלח ואגוז מוסקט; מערבבים עם מטרפה.
מוסיפים תערובת שיבולת שועל; מערבבים רק עד לחות.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בחום של 350 למשך 40 דקות או עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
מניחים צלחת הפוכה על גבי העוגה; הפוך לצלחת.