קושירגיל
מוכן ב27 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים שיבולת שועל עם קרום ברוליד

עוגת תפוחים שיבולת שועל עם קרום ברוליד
מתכון עוגת תפוחים שיבולת שועל עם קרום ברוליד יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 2. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. אם יש לכם מים, גרידת תפוז, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פירות על שיבולת שועל ברוליד התחתון, עוגת פודינג תפוחים עם קרום שיבולת שועל, ו עוגת פודינג תפוחים עם קרום שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (10-אונקיה) ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מערבבים את המים, הסוכר, קינמון, חמוציות, ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את התפוחים, להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים רכים אבל עדיין לשמור על חלק מצורתם ואת התערובת התעבה, כ 10 דקות. שים בצד בזמן שאתה מכין את הדייסה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
תפוחתפוח
3
עבור שיבולת השועל: מחממים את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
שים את החלב בסיר בינוני ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מערבבים את שיבולת השועל, גרידה כתומה, ומלח ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות. לכסות ולתת לשבת במשך 2 דקות. שיבולת השועל צריכה להיות רופפת מעט, היא תמשיך להתעבות תחת המטלית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שיבולת שועלשיבולת שועל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
מחלקים חצי מתערובת התפוח בין 2 10 אונקיות ramekins. מחלקים מחצית שיבולת השועל בין 2 ramekins וכפית על גבי תערובת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים את תערובת התפוחים הנותרת על גבי שיבולת השועל ואז מעל תערובת התפוחים עם שיבולת השועל הנותרת. להחליק את החלק העליון של שיבולת השועל ומפזרים 1 כף של הסוכר באופן שווה על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
תפוחתפוח
סוכרסוכר
7
מניחים את ramekins על תבנית אפייה ומניחים עד broiler. מטגנים עד הסוכר הוא חום זהוב תוסס לחלוטין נמס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
הסר מהתנור ולתת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור