עוגת תפוחים שיבולת שועל עם קרום ברוליד
מתכון עוגת תפוחים שיבולת שועל עם קרום ברוליד יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 2. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. אם יש לכם מים, גרידת תפוז, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פירות על שיבולת שועל ברוליד התחתון, עוגת פודינג תפוחים עם קרום שיבולת שועל, ו עוגת פודינג תפוחים עם קרום שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 (10-אונקיה) ramekins
מערבבים את המים, הסוכר, קינמון, חמוציות, ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מוסיף את התפוחים, להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים רכים אבל עדיין לשמור על חלק מצורתם ואת התערובת התעבה, כ 10 דקות. שים בצד בזמן שאתה מכין את הדייסה.
עבור שיבולת השועל: מחממים את המטגן.
שים את החלב בסיר בינוני ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מערבבים את שיבולת השועל, גרידה כתומה, ומלח ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות. לכסות ולתת לשבת במשך 2 דקות. שיבולת השועל צריכה להיות רופפת מעט, היא תמשיך להתעבות תחת המטלית.
מחלקים חצי מתערובת התפוח בין 2 10 אונקיות ramekins. מחלקים מחצית שיבולת השועל בין 2 ramekins וכפית על גבי תערובת התפוח.
מניחים את תערובת התפוחים הנותרת על גבי שיבולת השועל ואז מעל תערובת התפוחים עם שיבולת השועל הנותרת. להחליק את החלק העליון של שיבולת השועל ומפזרים 1 כף של הסוכר באופן שווה על גבי כל אחד.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה ומניחים עד broiler. מטגנים עד הסוכר הוא חום זהוב תוסס לחלוטין נמס, על 2 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.