קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

עוגת תשוקה מאובקת סוכר

עוגת תשוקה מאובקת סוכר
עוגת תשוקה מאובקת סוכר יכול להיות רק מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 120 אוהדים. אם יש לכם קוקוס מיובש, סוכר muscovado, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פתית שלג מאובקת בסוכר, מאפינס אוכמניות מאובקים בסוכר, ו שקדים מטוהרים ללא סוכר.

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז קו פח עמוק, 20cm מרובע עם נייר אפייה. לנפות את muscovado עד חד פעמי שלה. עצה לתוך הקערה הגדולה ביותר שיש לך עם קמח, קוקוס, תבלינים מעורבים, אבקת אפייה ואגוזים, ולאחר מכן לערבב היטב. בקנקן, לטאטא יחד את השמן, ביצים 2 כפית של תמצית וניל, ואז לשפוך על החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הגזר, אננס, מיץ אננס שמורות גרידת ליים לקערה, ואז נותנים לכל דבר תערובת ממש טובה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לגרד לתוך הפח, ואז אופים על מדף נמוך עד אמצע עבור 1 hr, עד שיפוד מוכנס יוצא עם רק פירורים לחים נצמדים אליו ואין תערובת דביקה. לאחר קרירות, העוגה יכולה להיות קפואה עד 3 חודשים, ואז להשרות עם הסירופ פעם הפשיר.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
בינתיים, לעשות סירופ ליים על ידי חימום בעדינות את הסוכר גלגלית, מיץ ליים כפית סופית של וניל במחבת קטנה. לאחר מומס, להרתיח במשך כמה דקות עד סירופ.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להשאיר את העוגה בדיל שלה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להפוך במהופך על מתלה תיל. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי העוגה טפטוף על סירופ קצת בכל פעם, מחכה התוספת האחרונה כדי לספוג את העוגה לפני לשפוך על כל יותר. מגניב לגמרי, ואז לקצץ את הקצוות. ישמור לכמה ימים בפח אטום.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
כדי לשרת, להחזיר את העוגה לצלחת הגשה, בצד ימין למעלה, ולמקם מפית,או כמה מפיות, מעל. אבק בנדיבות עם סוכר הדובדבן, ואז בזהירות רבה להרים את הנייר מבלי להפריע הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מגישים מיד, כמו הסוכר הדובדבן יתחיל להמס לאחר זמן מה, עם מנה של שמנת משהו בצד לנסות לערבב כמויות שוות של מסקרפונה ויוגורט טבעי עם קצת יותר סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מסקרפונהnameמסקרפונהname

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "