קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

"עוד גלידה"

גלידת S ' More דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרקרים בטעם דבש, גלידת שוקולד, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קערה גדולה במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 45 דקות או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3
עם מרית גומי או מערבל לעמוד, לשלב גלידה רכה, מרשמלו, קרקרים בקערה מקוררת. מכסים וקופאים לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קלוריות 170 (26 אחוזים משומן); שומן 5G (שבת 8g, מונו 2g, פולי 1g); חלבון 2G; פחמימות 8g; סיבים 0g; CHOL 13mg; ברזל 3MG; נתרן 133MG; CALC 89mg

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "