עוטפת אטריות סלמון
אטריות סלמון עוטפת נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך צ'ילי, בצל אביב, petits pois, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: עוטפת חסה אטריות טופו ויאטנמית, סלט אטריות שומשום אצות עוטפת, ו אטריות מקצרות-קערת חסה עוטפת.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שים את האטריות בקערה ושופך מעל מספיק מים רותחים רק כדי לכסות אותם. השאר עבור 2 דקות, עד שהם bendable, אבל לא רך מדי, ואז לנקז היטב. חזור לקערה עם בצל האביב, פואה petit, מלח ופלפל ושליש מהחמאה.
מערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
ערמו את האטריות והירקות על שני ריבועים גדולים של אפיית קלף, ואז שבו את הסלמון למעלה. פורסים את החמאה הנותרת ומסדרים מעל ראש הסלמון. להביא את הקצוות של הנייר על הדגים, לקפל אותם יחד כדי לאטום, ואז לתחוב את הקצוות של הנייר מתחת כך שאין פערים.
שים את החבילות על תבנית אפייה ואופים במשך 15-20 דקות.
העבר לצלחות ארוחת ערב ומגישים ללא דיחוי.