עוטפת חסה אסייתית חריפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חסה אסייתית מתובלת עוטפת. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חוטי שעועית, להדביק צ'ילה, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עוטפת חסה אסייתית חריפה, עוטפת חסה אסייתית, ו עוטפת חסה אסייתית (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים חוטי שעועית עם מים רותחים.
תן לעמוד במשך 5 דקות או עד מתרכך.
מסננים, ולשטוף מתחת למים קרים. קוצצים אטריות.
בעוד חוטי שעועית להשרות, לשלב כוסברה, רוטב סויה, להדביק צ ' ילה, ושמן בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים אטריות ועוף לתערובת רוטב סויה; זורקים היטב למעיל. כפית על תערובת 1/3 כוס עוף במרכז כל עלה חסה; להתגלגל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.