קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עוטפת חצילים

עוטפת חצילים
עוטפת חצילים היא ללא גלוטן ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, חתיכות עגבניות מיובשות, צ'דר חד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו עוטפת חצילים ים תיכוני, קל חציל, מוצרלה & עוטפת חזיר, ו עוטפת חומוס חצילים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. תצטרך גיליון אפייה גדול שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים את החלק העליון וודי את כל חצילים ולהשליך. חותכים כל חציל לאורכו ל 8 חתיכות (16 בסך הכל) על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מערבבים את השמן ואת עשבי תיבול יחד בקערה קטנה או כוס. מברשת קלה כל פרוסת חצילים עם שמן הרבי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני ומניחים כמה חתיכות של החצילים במחבת שיתאימו בנוחות. מטגנים כל צד עד חום זהוב ו מתרכך, אשר צריך להיות כ 3 דקות לכל צד. כאשר כל הפרוסות מבושלות, הניחו אותן בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לשטוף את התרד היטב במים זורמים קרים, ואז לזרוק אותו בסיר בינוני חם (באמצעות רק את המים כי הוא נצמד לעלים) עד נבול, ולנקז את הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
עכשיו, להרכיב כל לעטוף על ידי לקיחת 1 פרוסה של חציל מבושל ומניח קצת תרד נבול בצד אחד. ואז להניח חתיכת עגבניות מיובשות על גבי, מפזרים כמה צנוברים קלויים על זה, ומעל עם פרוסת צ ' דר. מקפלים את החצילים מעל כדי ליצור את לעטוף, ולאחר מכן למקם אותו על גיליון אפייה שאינו מקל גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
חזור על זה עד שכל 16 עטיפות הם התאספו והניח זה לצד זה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מפזרים קמצוץ של מלח ים וטחינה של פלפל שחור טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
9
אופים בתנור במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.