קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עוטפת חצילים

עוטפת חצילים
עוטפת חצילים היא ללא גלוטן ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, חתיכות עגבניות מיובשות, צ'דר חד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו עוטפת חצילים ים תיכוני, קל חציל, מוצרלה & עוטפת חזיר, ו עוטפת חומוס חצילים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. תצטרך גיליון אפייה גדול שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את החלק העליון וודי את כל חצילים ולהשליך. חותכים כל חציל לאורכו ל 8 חתיכות (16 בסך הכל) על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
3
מערבבים את השמן ואת עשבי תיבול יחד בקערה קטנה או כוס. מברשת קלה כל פרוסת חצילים עם שמן הרבי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני ומניחים כמה חתיכות של החצילים במחבת שיתאימו בנוחות. מטגנים כל צד עד חום זהוב ו מתרכך, אשר צריך להיות כ 3 דקות לכל צד. כאשר כל הפרוסות מבושלות, הניחו אותן בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לשטוף את התרד היטב במים זורמים קרים, ואז לזרוק אותו בסיר בינוני חם (באמצעות רק את המים כי הוא נצמד לעלים) עד נבול, ולנקז את הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
עכשיו, להרכיב כל לעטוף על ידי לקיחת 1 פרוסה של חציל מבושל ומניח קצת תרד נבול בצד אחד. ואז להניח חתיכת עגבניות מיובשות על גבי, מפזרים כמה צנוברים קלויים על זה, ומעל עם פרוסת צ ' דר. מקפלים את החצילים מעל כדי ליצור את לעטוף, ולאחר מכן למקם אותו על גיליון אפייה שאינו מקל גדול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
חזור על זה עד שכל 16 עטיפות הם התאספו והניח זה לצד זה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מפזרים קמצוץ של מלח ים וטחינה של פלפל שחור טרי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
9
אופים בתנור במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.