עוטפת חצילים
עוטפת חצילים היא ללא גלוטן ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, חתיכות עגבניות מיובשות, צ'דר חד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו עוטפת חצילים ים תיכוני, קל חציל, מוצרלה & עוטפת חזיר, ו עוטפת חומוס חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. תצטרך גיליון אפייה גדול שאינו מקל.
חותכים את החלק העליון וודי את כל חצילים ולהשליך. חותכים כל חציל לאורכו ל 8 חתיכות (16 בסך הכל) על 1/2 אינץ ' עבה.
מערבבים את השמן ואת עשבי תיבול יחד בקערה קטנה או כוס. מברשת קלה כל פרוסת חצילים עם שמן הרבי משני הצדדים.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני ומניחים כמה חתיכות של החצילים במחבת שיתאימו בנוחות. מטגנים כל צד עד חום זהוב ו מתרכך, אשר צריך להיות כ 3 דקות לכל צד. כאשר כל הפרוסות מבושלות, הניחו אותן בצד.
לשטוף את התרד היטב במים זורמים קרים, ואז לזרוק אותו בסיר בינוני חם (באמצעות רק את המים כי הוא נצמד לעלים) עד נבול, ולנקז את הנוזל העודף.
עכשיו, להרכיב כל לעטוף על ידי לקיחת 1 פרוסה של חציל מבושל ומניח קצת תרד נבול בצד אחד. ואז להניח חתיכת עגבניות מיובשות על גבי, מפזרים כמה צנוברים קלויים על זה, ומעל עם פרוסת צ ' דר. מקפלים את החצילים מעל כדי ליצור את לעטוף, ולאחר מכן למקם אותו על גיליון אפייה שאינו מקל גדול.
חזור על זה עד שכל 16 עטיפות הם התאספו והניח זה לצד זה על תבנית האפייה.
מפזרים קמצוץ של מלח ים וטחינה של פלפל שחור טרי.
אופים בתנור במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, ומגישים מיד.
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.