עוטפת עוף בסגנון פקין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בסגנון פקין עוטפת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 569 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קאיין, שיני שום, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוטפת עוף בנוסח פקין, עוטפת עוף בנוסח פקין, ו עוף בנוסח פקין (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat ו מתלה שמן קל של מחבת broiler.
מחסנית טורטיות לעטוף בנייר כסף. מערבבים יחד הויסין, סויה, דבש, זנגביל, חומץ, שום, קאיין בסיר 1-עד 1 1/2-ליטר.
לזרוק עוף עם רוטב 3 כפות בקערה גדולה למעיל, ואז לטגן 2 עד 3 אינץ ' מהחום, מבלי להסתובב, מחבת מסתובבת באמצע דרך הצליה, עד מבושל דרך עמוק זהב, על 10 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 5 דקות.
בעוד העוף צולה, לשים טורטיות על המדף התחתון של התנור כדי להתחמם.
מרתיחים רוטב עד מעט מעובה, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף שזיף ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
חותכים עוף לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
כדי לאכול, לעטוף את העוף, רוטב שזיפים, בצל ירוק טורטיות.