עוטפת עוף גביני
עוטפת עוף גביני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, גבינת צ'דר, בצק רול סהר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק רול הסהר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלמייר בצק רול סהר כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוטפת עוף מנגל גביני, גלישת ארוחת בוקר מאוחרת וביצת בראנץ ' עם גבינה, ו כיריים איטיים אורז גבינה עוטפת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מניחים חזה עוף לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים על ידי כמה סנטימטרים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 15 עד 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר עוף ממים וקריר. עוף לגרוס באמצעות שני מזלגות.
מערבבים היטב גבינת מונטריי ג 'ק, גבינת צ' דר, גבינת שמנת, מלח ופלפל יחד בקערה. מערבבים עוף לתוך תערובת גבינה.
בצק רול סהר נפרד ולהניח כל חתיכה שטוחה על משטח עבודה.
מורחים תערובת של גבינת עוף על כל חתיכת בצק ומגלגלים בצק לצורות בצורת קרסנט רול.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מוכנה ומברשת עם חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת לחמניות זהובות, 20 עד 25 דקות.