שיבוט בראוני של Zingerman
המתכון המשובט בראוני של Zingerman יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 40 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך גסים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. נסו כריך רובן של זינגרמן, בראוניס הקסם השחור של Zingerman, ו בראוניס הקסם השחור של Zingerman (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל. גריז התחתון only.In סיר קטן וכבד, מחממים את החמאה על אש בינונית. כאשר חצי נמס, להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד; מערבבים עד נמס וחלק. תניח בצד.לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח על גיליון נייר או לקערה.מקציפים ביצים וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד צהוב בהיר ורך, גירוד בצד של הקערה מדי פעם.
מוסיפים תערובת שוקולד חמה ווניל לביצה. הכה במהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח; להכות על מהירות נמוכה או מערבבים ביד עד בשילוב, גירוד הצדדים של קערה. מערבבים אגוזים (אם משתמשים)
אופים 30 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר. מגניב במחבת על מתלה חוט; לחתוך bars.To להקפיא, לתת מגניב לחלוטין, לעטוף בחוזקה בנייר כסף ללא חיתוך. להקפיא עד הצורך.