עוטפת עוף טריאקי-שומשום-בישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי Teriyaki-שומשום עוף עוטפת. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם gingerroot, טורטיות קמח, זרעי שומשוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי עוף טריאקי, בישול איטי עוף טריאקי, ו בישול איטי עוף טריאקי.
הוראות
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים עוף בתנור. בקערה קטנה, לערבב רוטב טריאקי, gingerroot ושום; לשפוך על עוף.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
מערבבים תערובת עוף כדי לפרק חתיכות גדולות של עוף. מערבבים זרעי שומשום ושמן שומשום. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל על 15 דקות או עד מחומם היטב.
מורחים 2 כפיות רוטב הויסין על כל טורטייה. באמצעות כפית מחוררת, להפיץ על תערובת 1/3 כוס עוף במרכז כל טורטייה. תערובת עוף למעלה עם 1 כף גזר מגורר, כמה רצועות פלפל, 2 כפיות בצל ירוק 1 כף אטריות.
מגלגלים את טורטיה, חותכים באלכסון לחצי.