עוטפת פיצה בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם טורטיות קמח, רוטב פיצה, תערובת גבינת צ'דר-מונטריי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו עוטפת פיצה, עוטפת פיצה קפרזה בצהריים, ו פיצה בריאה עוטפת חסה עוף {Gf ו פחמימות נמוכות} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מורחים מרגרינה על צד אחד של טורטייה, ומניחים אותה בצד המרגרינה במחבת. כפית כף של רוטב פיצה על חצי טורטייה.
מפזרים 1/2 כוס גבינה מגוררת על הרוטב, ומעל עם כמה פרוסות פפרוני. מקפלים את החצי נקי של טורטייה על המילוי, ומבשלים עד זהב בכל צד. חזור עם טורטיות שנותרו.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.