עוף Arroz Caldo (דייסת אורז עוף)
עוף Arroz Caldo (דייסת אורז עוף) דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, זנגביל, רוטב דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז דביק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אורז קוקוס דביקה של אמא שלי לשנה החדשה הסינית כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף Arroz Caldo (דייסת אורז פיליפינית), Arroz Caldo (מרק עוף ואורז פיליפיני), ו מרק עוף ארוז קלדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר בשמן החם עד ריחני, כ 5 דקות.
הוסף את כנפי העוף; לבשל ומערבבים יחד במשך 1 דקה. מערבבים את רוטב הדגים לתוך הסיר, מכסים, ומבשלים עוד 2 דקות.
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר.
מוסיפים את האורז מתוק ומערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי להבטיח את האורז לא דבק לתחתית הסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם בצל ירוק, ומגישים עם פרוסות לימון ורוטב דגים נוסף, אם תרצה בכך.