עוף Marsala סיר פאי
עוף Marsala סיר פאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. גשו לסופר וקנו יין מרסלה, פלפל, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° במחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני.
מוסיפים עוף, פטריות, בצל, מלח ופלפל. מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר תערובת עוף מחבת; להפריש.
באותו מחבת, להמיס חמאה. מערבבים בקמח עם מקציף. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע. מערבבים יין ומרק.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה.
מוסיפים תערובת עוף לרוטב. מערבבים ירקות מעורבים; חום עד חם.
יוצקים לתוך 9 1/2-או 10 אינץ זכוכית צלחת צלחת צלחת עמוקה.
הסר את קרום העוגה מהכיס; פרוס קרום ומניח על תערובת עוף. חותם וקצוות חליל.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.