עוף Meuniere עם רוטב עגבניות ופטרוזיליה
עוף Meuniere עם רוטב עגבניות ופטרוזיליה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך שמן זית, קמח, קציצות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף שום ארגנטינאי עם רוטב תירס, עגבניות ופטרוזיליה, רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, ו מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה.
הוראות
עבור העוף: במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן והחמאה מעל חום בינוני גבוה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל ומחפרים בתערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף לבשל את העוף עד הזהב מבושל דרך, 3 עד 5 דקות בכל צד.
הסר לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מחממים את אותו מחבת המשמש לבשל את העוף על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הצלפים, היין והלימון. לגרד את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת עם כף עץ. מבשלים עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את העוף על מגש ויוצקים את הרוטב מעל.