קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

עוף Milanese עם רוטב עגבניות טרי

עוף Milanese עם רוטב עגבניות טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף Milanese עם רוטב עגבניות טרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 337 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פירורי לחם פאנקו, עגבניות ענבים חתוכות לאורך וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף Milanese עם רוטב עגבניות ושומר, עוף מטוגן בתנור Milanese עם סלט עגבניות בצל, ו עוף פרמז'ן עם רוטב עגבניות טרי.

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', חום 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים עגבניות, שאלוט, מלח ופלפל בשמן 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט מכרז. מערבבים ביין; לבשל 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום; להעביר לקערה בינונית. מערבבים בזיליקום; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בקערה רדודה, מערבבים פירורי לחם וגבינה. באותו מחבת, חום שנותר 4 1/2 כפיות שמן על חום בינוני. לרסס את שני הצדדים של עוף עם תרסיס בישול; מעיל עם תערובת פירורי לחם. מבשלים עוף בשמן 12 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף בשמן 12 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
על כל אחד 4 צלחות, מקום 1 חזה עוף; רוטב כפית באופן שווה על עוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה