עוף אגוז עם רוטב שמנת דיז'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף אגוז עם רוטב קרם דיז'ון. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומשום, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוף עם דיז'ון-רוטב שמנת טרגון, פסטה עוף בגריל ברוטב שמנת אגוז גורגונזולה, ו טנדרלוין בקר עם רוטב דיז'ון-שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה. בקערה קטנה, מערבבים חמאה מומסת ואבקת שום. בצלחת רדודה, מערבבים פירורי לחם, קמח, אגוזי מלך, זרעי שומשום, 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
מברשת שני הצדדים של עוף עם חמאת שום; מעיל עם תערובת פירורי לחם.
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף כל אחד חמאה ושמן על חום בינוני עד החמאה נמסה.
להוסיף 3 חזה עוף; לבשל 8 עד 12 דקות, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד במרכז.
הסר ממחבת להגשה מגש; לכסות כדי לשמור על חם. חזור עם הנותרים 1 כף כל חמאה ושמן הנותרים 3 חזה עוף.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, מערבבים מרכיבים רוטב עם ויסקי עד מעורבב.
חום לרתיחה; מבשלים 10 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את גב כף.