עוף איטלקי & עגבניות פסטה לזרוק
המתכון איטלקי עוף & עגבניות פסטה לזרוק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-20 דקות. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, חזה עוף, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. נסו פסטה עוף איטלקי לזרוק, פסטה בסגנון איטלקי לזרוק, ו עגבניות פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 6 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות, רוטב ושום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מסננים פסטה. לזרוק עם תערובת עוף ובזיליקום; מפזרים פרמזן.