עוף איטלקי מתבשל לאט-מרק עדשים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 308 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם עגבניות שימורים, פלפל, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוף איטלקי מתבשל לאט-מרק עדשים, שומרי משקל בשר בקר איטלקי ומרק בישול איטי עדשים, ו בישול איטי מרק עוף איטלקי.
הוראות
1
הסר שומן מעוף. ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מערבבים בצל, קישואים, גזר, עדשים, מרק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
תוסיף עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
4
הסר עוף מתבשל איטי. השתמש 2 מזלגות למשוך עוף לגזרים. להחזיר עוף לבישול איטי. מערבבים פטריות ועגבניות. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות יותר או עד מחומם היטב.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.