עוף איטלקי עסיסי
עוף איטלקי עסיסי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מיץ לימון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו עסיסי מתוק או נקניק איטלקי חם, עסיסי ומכרז איטלקי - אמריקאי קציצות ברוטב אדום, ו עוף ברביקיו Stovetop: עוף ברביקיו עסיסי, אין צורך גריל (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו את חזה העוף על קרש חיתוך, וחתכו כל אחד לחצאים דקים. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מניחים את חזה העוף למחבת החמה, ומבשלים עד חום זהוב.
מפזרים את השדיים עם אורגנו ולימון ורבנה, ולאחר מכן להתהפך ומבשלים עד הזהב בצד השני וכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות בסך הכל.
מניחים עוף על צלחת, ומניחים בצד.
יוצקים את היין, חומץ, ומיץ לימון למחבת. הגבר חום גבוה והבא את היין לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהיין מצטמצם בחצי, ואז מוסיפים את חזה העוף, ומבשלים עד שחומם מחדש.