עוף אלפרדו פיתה פיצה
עוף אלפרדו פיתה פיצה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 705 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי תרד, מלח שום, מכרזי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פיצת פיתה קיסר עוף, עוף אלפרדו פיצה, ו עוף אלפרדו פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. עוף העונה עם מלח שום; לבשל ומערבבים בשמן חם עד כבר לא ורוד באמצע, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
מורחים 1 כף חומוס על צד אחד של כל אחד מסיבובי הפיתה כמעט עד הקצוות. למעלה עם שכבות של רוטב פסטו ואלפרדו.
מפזרים שכבה של תרד קצוץ על רוטב אלפרדו; למעלה עם מנות אפילו של עוף, לבבות ארטישוק, גבינת פטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, ופטריות.
טפטוף נשאר שמן זית על הפיצות.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וקרום על פיתות הוא מעט חום, על 15 דקות.