עוף אפוי
עוף אפוי דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, חצאי חזה עוף, דגני קורנפלקס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, עוף פורטוגזי מקאנזי (עוף זעפרן קוקוס אפוי), ו חבילות עוף אפוי מתובל (עוף en Papillote).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה צלחת אפייה.
לטאטא את השמנת החמוצה, חרדל דיז ' ון, שום ופלפל יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את העוף ופונים כדי להבטיח את השדיים מצופים היטב. להכניס למקרר 20 עד 30 דקות.
מערבבים את קורנפלקס ומרק בצל בקערה. בעדינות לחץ על חזה העוף לתוך תערובת קורנפלקס כדי מעיל ולנער את כל עודף. שקר השדיים המצופים בתבנית האפייה החמאה.
טפטוף חמאה מומסת על העוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).